Zalige Kerst en gelukkig nieuwjaar en laten we brieven gaan sturen.

Dag Lezers. Gisteren de persconferentie gehoord en voorlopig is alles weer op slot. Geen heerlijke muzikale voorstelling van Life of Matheo. Stiekem vermoedde ik het al. Maar toch, een klein flakkerend lichtje van hoop. Heb ik meer last van in deze donkere tijd. Ach ik zal de enige niet zijn. Ik ga er maar het beste van maken. Ik heb nog wat boeken liggen om te lezen en misschien ga ik ook nog  wat schrijven. Ik denk dat ik een paar brieven ga schrijven. Brieven naar vrienden. Met mijn mooie zwarte vulpen, die groen schrijft.  Trouwens mocht je het leuk vinden om een brief (je weet wel geschreven op een vel papier wat je vervolgens in een envelop stopt. Daar schrijf je het woonadres op van de ander. Je plakt in de rechterbovenhoek een  postzegel. Dan loop je naar de brievenbus en gooi je die brief in de toepasselijke gleuf. Er komt dan iemand die bus legen en jouw brief gaat dan door verschillende machines en handen. Uiteindelijk komt er een postbode en die gooit de brief dan in de brievenbus van het geadresseerde huis ) te ontvangen stuur dan even een mailtje of anders………….een brief.

Ik heb in ieder geval de link naar het meezing kerst verhaal bij de agenda hier op de site gezet. Kun je met z’n allen lekker voor de buis de liedjes meezingen en luisteren naar het oude kerstverhaal.

Hieronder heb ik ook nog mijn digitale kerst en nieuwjaarskaart gezet. Ik wens jullie alle goeds en gauw maar weer tot ziens ergens  bij een verhaal.

Hans de Verhalenman

kerstgroet en nieuwjaarskaart Hans Platenkamp