Life of Matheo

In dit verhaal voeg ik een nieuwe dimensie toe aan mijn verhalen. Deze keer een muzikaal verhaal geschreven en gecomponeerd door Teun Cremers. Samen met zijn band vertel ik over de belevenissen van Matheo.

Life of Matheo gaat over een jongen uit Kameroen. Hij gaat elke week op weg naar zijn tante om groente te halen. Zijn tante woont in een naburig dorp en heeft een groentekraam. Elke week zegt zijn moeder:’op de weg blijven Matheo want in de savanne is het gevaarlijk’. Bij het begin is Matheo net op weg wanneer een kraai hem aanspreekt. ‘Doe toch niet zo saai jongetje’, ‘Ga binnendoor neem een kortere weg en beleef zo misschien een avontuur’ Matheo besluit voor een keer naar de kraai te luisteren niet wetend wat hem allemaal te wachten staat.

In deze voorstelling gaan muziek en verhaal hand in hand. Een  vier koppige band met saxofoon, gitaar, bas en percussie brengt je voorbij de scenes uit het kleurrijk Afrika. De geluiden en ritmes prikkelen het voorstellingsvermogen van de luisteraars. De verhalenverteller versterkt deze ervaring door beeldend over de avonturen van Matheo te vertellen.

Leeftijd 6-12 jaar Duur van de voorstelling 45 minuten

vraag informatie aan over deze voorstelling