Privé voorstelling op maat

Ik maak graag in een prettig overleg met u voorstellingen op maat.

U wilt een bijeenkomst een verhalend accent geven of u heeft iets te vieren in uw bedrijf. Feestelijke opening? Een intermezzo tijdens uw congres? U kunt het zo gek niet bedenken, of misschien wel. Een situatie die vraagt, in uw ogen, om een verhaal. Afgestemd op uw thema, gloedvol verteld of ‘zakelijk’ met een draai eraan. Het kan……..

of,

U, of uw oma wordt 80 (nou ja, ik noem maar een leeftijd) en u wilt graag een mooi verhaal. Ik kan het ter plaatse verzinnen. Of anders kunnen we van te voren wat elementen benoemen en ik schrijf een verhaal. Of het verhaal komt interactief tot stand. Ten slotte heeft u hier te maken met een meester in ‘het laten groeien’ van verhalen.

Of

U haalt liever een verhaal in huis over een ridder, jonkvrouw en draak ( zonder toeslag stop ik er een bostrol bij, of iets of iemand anders natuurlijk) U wilt u jarige zoontje of dochtertje verassen. Wat? Alle bezoekende kinderen spelen mee in het verhaal…………Geen bezwaar.

Of

Een griezelverhaal in het schemer in het bos, oei oei, dat wordt al gauw spannend. Zeker als ik me verkleed, In een lantaarntje flakkert dan een kaarsje. Met een zachte, wat hese stem begin ik: “lang geleden is op deze plek iets raars (of naars) gebeurd.

Of……………………………….

vraag informatie aan over deze voorstelling