Verzinnend Schrijven

De workshop of workshopserie verzinnend schrijven stelt u in staat om ‘het verzinklepje in uw hoofd’ open te zetten. U zult zich u verbazen over wat er dan allemaal tevoorschijn komt. De innerlijke censor voorbij. Vrij associërend schrijven. De wereld van uw fantasie met zachte tred verkennen en genieten (of wellicht huiveren) van het uitzicht. In deze workshop maak ik gebruik van diverse creatieve technieken die u gaan helpen de beelden en geuren, geluiden, en gevoelens los te maken uit de verstolling van het voor de hand liggende. Als resultaat van deze vrolijke bezigheid: gedichtjes, anekdotes, korte verhaaltjes en een zekere losheid in het verwoorden wat zich binnen u afspeelt.

Dat kan voor u alleen, voor een groepje, ter gelegenheid van een vrienden/vriendinnen bijeenkomst of brainstormend met collega’s over het verwoorden van een toekomstvisie van uw bedrijf of team.

Als ik dit voor me stel, Dag kleine flierefluit, zie ik fronsende gezichten. heb jij de zon al zien schijnen? Ach het lukt u wel. Ga je mee erop uit? Mocht u voor deez uitdaging gaan zwichten. Of blijf je binnen zitten kwijnen.

vraag informatie aan over deze workshop